Parking Centrum Plein

€ 1,00 per 15 min
-
max. € 30 euro per dag

Plein 25
2511 CS Den Haag
070-3648082

Route

Over Parking Centrum Plein

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Den Haag. U parkeert tegen scherpe tarieven in de binnenstad. De parking heeft 536 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon.

LOCATIE

Parking Centrum ligt midden in Den Haag. De parking bevindt zich onder het Plein, pal aangrenzend aan het Binnenhof, het (kern)winkelgebied en diverse horeca.

OPENINGSTIJDEN

24/7

AANWEZIGHEID BEHEERDER

Ja

INGANG

De ingang van Parking Centrum is aan Plein 25, komend vanuit de Lange Houtstraat.

SNEL DE STAD IN, SNEL DE STAD UIT

Vanaf de A12 rijdt u in slechts enkele minuten naar Parking Centrum Plein. Vanaf de A12 draait u linksaf de Koningskade op, waarna u de eerste afslag rechts neemt naar de Korte Voorhout en dan direct (na 20 meter) weer links afbuigt de Prinsessegracht in. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts de Casuariestraat in die u uitrijdt tot aan de Lange Houtstraat. Hier gaat u linksaf en heeft u na 50 meter uw bestemming bereikt.

PARKEREN VOOR DEN HAAG CENTRUM

Wilt u een dagje naar de binnenstad van Den Haag? Dan parkeert u op loofafstand van alle publiekstrekkers in hartje centrum. Een plaats die u allen kent van Monopoly (Plein). Wandel direct de Korte en Lange Poten op.

PARKEREN BIJ HET BINNENHOF

Voor een bezoek aan Het Binnenhof parkeert u snel en betaalbaar in Parking Centrum. Direct vanuit de parkeergarage heeft u de belangrijkste bezienswaardigheden binnen bereik.

ELEKTRISCHE OPLAADPUNTEN

Voor elektrische auto’s zijn vooralsnog 12 oplaadpunten beschikbaar; verdeeld over de beide niveaus. Alleen de 10 laadpalen op het niveau waarop u binnen rijdt zijn publiek.

ROLSTOELVRIENDELIJK

Parking Centrum is toegankelijk voor mindervaliden en volledig rolstoelvriendelijk. De parking beschikt over een lift en een ruime hoeveelheid invalidenparkeerplaatsen.

MAXIMALE DOORRIJHOOGTE

De maximale doorrijhoogte is 1.90 meter.